Välkommen till Larvenklubben!

Den här hemsidan är tänkt som en samlingsplats för alla er som på ett eller annat sätt har eller har haft en relation till det fantastiska snöfordonet Larven

Vi ska göra vårt bästa för att samla och lägga ut olika typer av information om Larven här på sidan: reklamblad, tidningsartiklar, handböcker, bilder etc.
Vi försöker också hjälpa till att förmedla reservdelar samt hjälp att skruva med din Larven om du kört fast.

Detta inte bara för skojs skull, utan också för att bevara och förmedla den kunskap och visdom som många larvenägare sitter inne med, så att vi kan hjälpas åt att se till att dessa fantastiska maskiner får åldras med värdighet.

Kontakta oss gärna för mer information!

MVH Erik och Larvenklubben

 

Forumet

Här kan du vara med och diskutera och dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper vad gäller Larven och dess egenheter.

Länk till forumet

Galleriet

I bildgallerierna kan du se härliga larvenbilder från nu och förr.

Länk till bildgallerierna

Kontakta oss

Skicka e-post via formuläret på kontaktsidan.

Länk till kontaktsidan

 

Nyheter

 

Larvensäsongen 10/11

Postat av Erik Nilsson (erik) den 10 Apr 2011
Hem >>

Vintern börjar med köldrekord igen. –20-30 grader C. Ingen Larven körning utan tiden läggs på reparationer och service.  

I slutet på december får man äntligen köra Larven och det är bra före. Pudersnö och lättkört men lite kallt. Det blir några svängar på skogen och en grilltur.

Kylan kommer åter och Larven ställs undan ett tag, jobb och studier gör att det inte hinns med.

Slutet på februari bjuder på lite mildare väder och Larven plockas fram igen. Det blir återigen service och mek och en del körning. Perfekt före, en fast botten och ett lager pudersnö ovanpå –5 grader.

Kollar på burkarcupen deltävling i Östersund, dock utan Larven.

Kylan har gett med sig och det blir Larvenkörning lite då och då när tid finns, föret är fortfarande bra, kall pudersnö och några minusgrader. Slutet på mars börjar det att tina och blir blötsnö, inte roligt Larvenföre, några korta turer hinns med. Undrar om snön finns kvar till påsk för en sista Larventur på fjället?

En trevlig körning hemma på skogen som förmodligen blir den sista den här våren blev på skarsnö täckt med 5 cm nysnö. Bara att gasa och svänga med bakändan i härlig sladd för att svänga!

 

Erik, Larvenklubben.se

Senaste ändring: 10 Apr 2011 kl. 12:29

Tillbaka